O podjetju

Podjetje Atraktiv d.o.o. je splošna gradbena trgovina, ki ponuja široko paleto izdelkov in rešitev za suhomontažne, fasadne, slikopleskarske in hidroizolacijske sisteme. Naš asortiman je oblikovan tako, da zadovolji potrebe tako profesionalnih gradbenikov kot tudi domačih navdušencev.

Smo pooblaščeni uvoznik in distributer za vrsto visokokakovostnih izdelkov priznanih domačih in tujih proizvajalcev, vključno s Knauf, Knauf Ceiling Solutions, Knauf Insulation, Rigips, JUB, Röfix, Fragmat, Egger, Unihem, Velux, Mapei, Baumit in drugih. Naša sodelovanja s temi proizvajalci nam omogočajo, da naše stranke dobijo najboljše materiale za njihove projekte.

Naša ekipa strokovno usposobljenih prodajalcev ima večletne izkušnje na področju gradbeništva. Z veseljem vam bomo prisluhnili in pomagali izbrati najbolj kakovostne in cenovno ugodne rešitve za vašo gradnjo ali prenovo doma. Naša osredotočenost na stranko sega od individualnega svetovanja do tehnične podpore pri izbiri pravih izdelkov.

Ker smo družinsko podjetje, se dobro zavedamo, da je ključ za dolgoročni uspeh zadovoljna stranka. Zato si prizadevamo za hitro, kakovostno, strokovno in prijazno storitev z odgovornim odnosom do kupca. Naš cilj je reševati težave, zagotavljati ažurne informacije in nuditi celovite rešitve, da bi vsaka stranka zapustila našo trgovino zadovoljna in dobro informirana.

Pišite nam

  Kontakt

  Atraktiv d.o.o

  Delovni čas

  Pon - Pet: 7.00 - 16.00

  Sobota: 7.00 - 12.00

  Nedelje in prazniki: ZAPRTO

  Vizitka

  Dolgi naziv: ATRAKTIV, posredništvo in storitve, d.o.o.
  Krajši naziv: ATRAKTIV d.o.o.

  Matična številka: 2277921000
  Davčna številka: 17386586
  Davčni zavezanec: DA

  Transakcijski račun:
  SI56 2900 0005 2050 833 (UNICREDIT BANKA)
  SI56 3500 1000 1228 126 (BKS BANK AG)