Naša prodajalna

Šlandrova ulica 4, Ljubljana – Črnuče

Atraktiv d.o.o. je družinska gradbena trgovina, locirana v srcu Ljubljane, ki ponuja širok izbor gradbenih materialov in rešitev. Od suhomontažnih sistemov, fasadnih materialov, slikopleskarskih potrebščin do hidroizolacije, naš asortiman je skrbno izbran, da ustreza tako profesionalnim kot domačim mojstrom.

Poleg fizične trgovine v Ljubljani, vam nudimo tudi možnost spletnega nakupovanja, kar omogoča dostopnost naših izdelkov iz udobja vašega doma. Kot pooblaščeni distributer za vrhunske blagovne znamke, kot so JUB, Knauf, Knauf Insulation, Knauf Ceiling Solutions, Mapei in Baumit smo predani zagotavljanju najboljših materialov za vaše gradbene projekte.

Naša ekipa sestoji iz strokovno usposobljenih prodajalcev z bogatimi izkušnjami v gradbeništvu, ki so vam na voljo za individualno svetovanje in tehnično podporo. Naš pristop je osredotočen na stranko, s ciljem zagotavljanja hitrih, kakovostnih in strokovnih rešitev.

Ker smo družinsko podjetje, je za nas ključnega pomena, da vsaka stranka zapusti našo trgovino ali spletno stran zadovoljna in obveščena. Zato si nenehno prizadevamo za odgovorno in prijazno storitev, ažurne informacije in celovite rešitve.

Kontakt

Atraktiv d.o.o

Delovni čas

Pon - Pet: 7.00 - 16.00

Sobota: 7.00 - 12.00

Nedelje in prazniki: ZAPRTO

V naši prodajalni imamo tudi

Mešalnico barv

Vabljeni v našo sodobno mešalnico barv, kjer strast do barvanja sreča strokovnost in inovacijo. Kot številka 1 po količini namešanih barv v Sloveniji, ponosno ponujamo široko paleto notranjih, fasadnih barv, fasadnih ometov ter lakov za les in železo.

Hitrost in kakovost

Naše storitve ne zagotavljajo le popolnoma prilagojenih odtenkov, temveč so tudi znane po izjemni hitrosti in kakovosti. Z napredno tehnologijo mešanja in izkušenimi strokovnjaki smo sposobni namešati vaš želeni odtenek v najkrajšem možnem času, ne da bi pri tem žrtvovali natančnost ali kakovost.

Dobro založeni

Z zalogami, ki obsegajo široko paleto barv in materialov, smo pripravljeni izpolniti vse vaše potrebe po barvanju. Od klasičnih odtenkov do ekskluzivnih mešanic – pri nas boste našli vse, kar potrebujete za svoj naslednji projekt.

Strokovno svetovanje

Ne veste, kateri barvni premaz izbrati? Naši izkušeni svetovalci so tukaj, da vam pomagajo. Z globokim razumevanjem in obsežnim znanjem o različnih materialih, bomo skupaj našli pravi barvni premaz, ki bo popolnoma ugodil vašim zahtevam, kot zahtevam prostora.

Zakaj izbrati nas?

  • Široka izbira: Od notranjih do fasadnih barv, nudimo vse, kar potrebujete za profesionalen in oseben dotik.
  • Prilagojene rešitve: Ne glede na vaš stil ali potrebe, ustvarimo barve v poljubnih odtenkih, ki bodo oživile vaš prostor.
  • Zanesljiva storitev: Kot vodilni na področju mešanja barv v Sloveniji, stojimo za vsako namešano barvo, ki jo ustvarimo.

Obiščite nas danes in doživite razliko, ki jo lahko ponudi le vodilni strokovnjak na področju mešanja barv. Z našo ekipo, hitrostjo in znanjem, bomo vaš projekt spremenili v umetnino.